Ma - Pe: 8:00 - 17:00

La: 9-13 Su: Suljettu

Kasarminkatu 41, 87100 KAJAANI
 

Teollisuus ja rakentaminen

Teollisuus kattaa monta erilaista alaa ja Akkukauppa Kemppaisen valikoimasta löytyy, jokaiselle teollisuuden alalle jotain. Oli tarve akuille, paristoille, hydrauliikalle, pneumatiikalle, hitsauskoneille ja -välineille, hitsauslangoille, kiinnitystarvikkeille, kunnossapidon työkaluille, aerosoleille, hygieniatuotteille, nostoapuvälineille, korjaamolaitteille, painepesureille, teollisuusletkuille, työvaatteille ja suojaimille sekä lähdevedelle, meiltä löytyy kaikkea.

Laajan toimittajaverkon ja suhteiden avulla saamme nopealla aikataululla tilattua sellaisia tuotteita, joita ei juuri sillä hetkellä meidän hyllystämme löydy. Jos on tarve jollekin erikoisemmalle tuotteelle, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, löytyykö valikoimastamme sellainen.

Tarjoamme myös hyllytyspalveluita teollisuuden asiakkaille. Mikäli yritykselläsi on tarve hyllytyspalveluille, ota yhteyttä. Hyllytyspalvelut helpottavat yrityksesi arkea. Sinun ei tarvitse huolehtia, milloin pitää tilata ja mitäkin, sillä me hoidamme sen puolestanne. Hyllytämme myös tilaamanne tuotteet puolestanne, jotta teille jää enemmän aikaa oman yrityksen pyörittämiseen.

Yhteystiedot

Akkukauppa Kemppainen Oy

Kasarminkatu 41, 87100 KAJAANI

Puh. (08) 632 520

myynti@akkukauppakemppainen.fi

 

Aukioloajat

Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La: 9-13
Su: Suljettu

akkukauppa_kemppainen_logo_web.jpg