Ma - Pe: 8:00 - 17:00

La: 9-13 Su: Suljettu

Kasarminkatu 41, 87100 KAJAANI
 

Yritys

Akkukauppa Kemppainen Oy on harjoittanut teknisen alan kauppaa Kainuussa jo vuodesta 1968 alkaen. Olemme monipuolinen, palveleva perheyritys, joka tarjoaa palvelujaan koneurakoitsijoille, teollisuuslaitoksille, matkailuyrityksille ja yksityisasiakkaille.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat akut ja paristot, maalit ja autokemikaalit (automaalit, konemaalit, venemaalit), hydrauliikka, pneumatiikka, hygieniatuotteet (pesuaineet, paperit), ammattilaisten työkalut, hitsaustarvikkeet sekä voiteluaineet ja suodattimet.

Toimitamme ratkaisumme asiakastarpeen mukaan räätälöitynä ja valmistamme myymälän yhteydessä olevissa tuotantotiloissa mm. hydrauliikkaletkuja TakuuasennelmaTM -takuulla. Sopimuksen mukaan toimitamme tuotteet tarvittaessa myös hyllytyspalveluna.

Toimimme Kajaanissa, Kasarminkadulla vuonna 1995 rakennetussa kiinteistössä, omissa 500m2 tiloissa. Liikevaihtomme on noin 1m€ ja asiakkaitamme ovat koneurakoitsijat, teollisuuslaitokset ja valmistava teollisuus, maatalousyrittäjät, matkailualan yritykset ja yksityiset asiakkaat.

Historia

Väinö Kemppainen perusti yrityksen vuonna 1968 alun pitäen autotarvikeliikkeeksi, joka palveli asiakkaita Sammonkadulla, Kajaanissa. Tuotteina olivat akut, automaalit ja autotarvikkeet.

1970 – luvun alussa yrityksen tuote- ja palveluvalikoimiin tulivat mukaan hydrauliikkaletkut ja -liittimet sekä letkuasennelmien valmistus; toiminta kehittyi työkoneiden kehityksen mukana.

1981 yrityksen perustaja Väinö Kemppainen kuoli, jolloin yrityksen johtoon astui hänen puolisonsa Aune Kemppainen - Akku-Aunena paremminkin tunnetuksi tullut. Toimintaa päätettiin perheen kanssa jatkaa edelleen.

Nykyinen yrittäjä Esko Kemppainen – Väinön ja Aunen poika - aloitteli uraansa 1970 luvun lopulla yrityksessä sikäli kun koulunkäynniltään ehti, eli aika usein. Vuodesta 1984 alkaen Esko Kemppainen on ollut mukana yrityksen toiminnassa kokopäivätoimisesti. 1980 – luvun alussa tuotevalikoima lisääntyi mm. aurinkosähkötuotteilla ja työkaluilla. Voiteluaineet ja venemaalit tulivat tuotevalikoimaan 1990 – luvulla.

Yhteystiedot

Akkukauppa Kemppainen Oy

Kasarminkatu 41, 87100 KAJAANI

Puh. (08) 632 520

myynti@akkukauppakemppainen.fi

 

Aukioloajat

Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La: 9-13
Su: Suljettu

akkukauppa_kemppainen_logo_web.jpg